Eski domates salçası, garnitür yada benzeri teneke kutuları kullandıktan sonra çöpe mi atıyorsunuz? Bugünkü yazımızdan sonra teneke kutuların aslında ne kadar değerli ve dönüşüme açık olduklarını anlayacaksınız. Öncelikle teneke kutulardan saksı, kalemlik, lamba, dekoratif obje, mumluk ve benzeri daha birçok gereç yapıldığını sizlere söylemek isterim. Bugün ise sizlerle bir teneke kutunun muhteşem bir saksıya dönüşümünü paylaşacağım. Tenekeden saksı yapımı adımlarına hiç vakit kaybetmeden geçelim !
"Teneke hangi boyayla boyanır, plastik hangi boyayla boyanır" sorularınızı duyar gibiyim. Elbette ki tüm yüzeylere uygun Cadence Multisurface Boya ile boyanır. Cadence Boya Hibrit Multisurface hayal ettiğiniz yüzlerce farklı renk seçeneğini sizlere sunar. Cam boyası, kapı boyası, parke boyası, fayans boyası, mutfak boyası, mobilya boyası, ahşap boyası, mdf boyası, duvar boyası, metal boyası, plastik boyası, teneke boyası, demir, metal boyası, dolap boyası gibi sayısız alanların boyanmasında 1 numaralı tercihtir.
Her yüzeye uygun Cadence Akrilik Boya çeşitlerine hemen sahip olmak için Sanatsal Dünya Hobi Market'i ziyaret edin. Hayal ettiğiniz yüzlerce akrilik boya rengi çeşidi ve kapıda ödeme dahil birçok ödeme seneçeğiyle kolay alışveriş yapabilirsiniz.
Teneke kutumuzun alt kısmını çevirelim ve 3 adet mantar tıpayı denge sağlayacak şekilde yapıştıralım.
Cadence Siyah Akrilik Boya ile tenekemizin her yerini ve alttaki tıpaları boyayalım. (zemin fırçası kullanabilirsiniz)
Varak yapıştırıcısını saksının en üst ve en alt kısmına şerit halinde sürüyoruz. Ardından Cadence rulo varak kağıdını yapışkan sürdüğümüz kısımlara yapıştırıp kaldırıyoruz.
Cadence Mat Su Bazlı Akrilik Vernik uygulayarak çalışmamızı tamamlıyoruz.
İşte Teneke Kutunun İnanılmaz Dönüşümü!
Gerekli Malzemeler
Gerekli Ekipmanlar
Müşteri Hizmetleri